KIszone liście chrzanu
Źródło: https://lesnyzakatekdany.blogspot.com/2025/06/kiszone-liscie-chrzanu.html
Korzeń chrzanu jak i liście są bardzo wartościowe. Liście chrzanu o których dzisiaj jest ten wpis są bogate w różne składniki odżywcze. Zawierają witaminę C, witaminy z grupy B, miedź, potas, wapń i żelazo.Nasze mamy i babcie używały liście chrzanu częściej w kuchni. Podczas kiszenia kapusty na zimę układały liście chrzanu na dnie beczki. Teraz używany jest sam korzeń, a liście tylko do kiszenia ogórków, a przecież można je wykorzystać zamiast liści kapusty do...
Najnowsze przepisy
Dla wszystkich znudzonych kanapkami na śniadanie mam coś... ⇖ 13
Malinowe Sernikobrownie– połączenie czekolady, sera i... ⇖ 14
Pasta z kiełbasy to propozycja na szybki i smaczny sposób... ⇖ 16
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 11
Ciasto przekładane bez pieczenia. Szybki i smaczny deser,... ⇖ 11
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 12
Ghriba – marokańskie ciasteczka o smaku pomarańczy i... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 43
W ubiegłym roku z owoców głogu robiłam dżemi nalewkę.... ⇖ 68
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 121
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 182
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 144
Wyjątkowy chleb, prosty w przygotowaniu,. Prawie 100%... ⇖ 159
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 51
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 43
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 42
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 35







































