KIszone liście chrzanu

Korzeń chrzanu jak i liście są bardzo wartościowe. Liście chrzanu o których dzisiaj jest ten wpis są bogate w różne składniki odżywcze. Zawierają witaminę C, witaminy z grupy B, miedź, potas, wapń i żelazo.Nasze mamy i babcie używały liście chrzanu częściej w kuchni. Podczas kiszenia kapusty na zimę układały liście chrzanu na dnie beczki. Teraz używany jest sam korzeń, a liście tylko do kiszenia ogórków, a przecież można je wykorzystać zamiast liści kapusty do...
Najnowsze przepisy
Kokosowy obłoczek bez pieczenia! Ten sernik Raffaello na... ⇖ 12
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 13
Składniki: recipe: ziemniaki około 1 kg, olej rzepakowy 3... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 91
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 147
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 117
Wyjątkowy chleb, prosty w przygotowaniu,. Prawie 100%... ⇖ 125
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 172
Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak... ⇖ 208
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2131
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 330
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 328
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 280