Najnowsze przepisy
Czym dokładnie jest trawienie, które zachodzi w każdym... ⇖ 0
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 18
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 30
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 14
Kokosowo- truskawkowe bez cukrowe orzeźwienie
1 szklanka mleczka kokosowego50 dkg truskawekMieta swieza Mieta swieza Truskawki myje, nastepnie obieram z szypulek. Przekladam do miski od blendera i miksuje na gladka mase. !/3 musu przelewam do pucharkow, 1/3 musu przelewam do foremki do mrozenia lodu, i 1/3 musu blenderuje z mleczkiem kokosowym nastepnie przelewam do pucharkow, i dodaje kostki truskawkowe mrozone. Dekoruje mieta.
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 438
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 254
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 420
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 269
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 244