Najnowsze przepisy
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 10
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 4
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 73
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 52
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 76
Kokosowy pleśniak z porzeczkami
Plesniak robila moja babcia i mama. mozna powiedziec ze wychowalam sie na tym ciescie. Ja zrobilam wersje z olejem kokosowym ktorym zastapilam maslo. Ciasto jest bardzo kruche, delikatne, kwaskowe i zarazem slodkie ale nie za bardzo. Polecam z porzeczkami i innym owocem.ciasto kruche:200 g oleju kokosowego2 szklanki maki pszennej typ 5001/2 szklanki maki krupczatki1 lyzka cukier puder plaska...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 439
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 255
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 421
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 270
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 244