Najnowsze przepisy
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 2
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 21
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 10
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 21
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 27
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 42
Kruche orzechowe pierścionki
Ciasteczka delikatnie orzechowe, do chrupnięcia na raz.Oblane lukrem cytrynowym zyskują i na wyglądzie i na smaku.Mogą leżakować w słoiku kilka dni, nie twardnieją, nie miękną.Stan niezmienny od chwili wyciągnięcia z piekarnika, do opróżnienia puszki lub słoja.Nie wiem, czy wysychają, bo jak to herbatniki, suche być powinny.Jeśli nie przepadacie za orzechami - pomińcie je.Jak...
Przepisy z bloga
Koniec wieńczy dzieło.. Świąteczne dzieła wieńczy ten... ⇖ 46
Walentynkowo - urodzinowe, wczesno - poranne i w sumie... ⇖ 60
Sernik na zimno w wersji nisko - węglowodanowejczekał na... ⇖ 94
Czas na tort z prawdziwego zdarzenia.Masy wyjątkowo... ⇖ 141