KUCHENNA APTEKA #12 - CUKINIA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/07/kuchenna-apteka-12-cukinia.html
Cukinia, zwana tez kabaczkiem to bardzo popularne w Polsce warzywo. Mozna ja jesc na surowo, grillowac, dusic, gotowac oraz zapiekac. Ma ona bardzo szerokie zastosowanie w kuchni, gdyz mozna przyrzadzic z niej liczne dania wytrawne, jak np.: leczo, frytki, spaghetti, zupy, czy faszerowane cukinie, ale takze mozna upiec z nia slodkie ciasto. Jadalne sa rowniez kwiaty cukinii.Cukinia ma ...
Najnowsze przepisy
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 1
Sałatka z tuńczykiem i makaronem Jeśli szukasz pomysłu... ⇖ 8
Zupa krem z kalafiora prosty sposób na przygotowanie zupy... ⇖ 16
Zestaw yerba mate – idealny pomysł na prezentYerba mate... ⇖ 12
Pomysł na szybki, łatwy i przepyszny obiad czyli makaron... ⇖ 12
Puszysta drożdżowa babka makowa z tradycyjnego przepisu.... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 47
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 107
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 175
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 246
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 334
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 702
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 545
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 253
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 234
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 201









































