KUCHENNA APTEKA #12 - CUKINIA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/07/kuchenna-apteka-12-cukinia.html
Cukinia, zwana tez kabaczkiem to bardzo popularne w Polsce warzywo. Mozna ja jesc na surowo, grillowac, dusic, gotowac oraz zapiekac. Ma ona bardzo szerokie zastosowanie w kuchni, gdyz mozna przyrzadzic z niej liczne dania wytrawne, jak np.: leczo, frytki, spaghetti, zupy, czy faszerowane cukinie, ale takze mozna upiec z nia slodkie ciasto. Jadalne sa rowniez kwiaty cukinii.Cukinia ma ...
Najnowsze przepisy
Puszysty biszkopt i delikatny krem mascarpone Miękki... ⇖ 14
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 15
Kurczak z cebulką i papryką– aromatyczne danie, które... ⇖ 14
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 18
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 83
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 135
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 241
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 270
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 394
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3655
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2306
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1657
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 925
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 878
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 839
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 786









































