KUCHENNA APTEKA #12 - CUKINIA

Cukinia, zwana tez kabaczkiem to bardzo popularne w Polsce warzywo. Mozna ja jesc na surowo, grillowac, dusic, gotowac oraz zapiekac. Ma ona bardzo szerokie zastosowanie w kuchni, gdyz mozna przyrzadzic z niej liczne dania wytrawne, jak np.: leczo, frytki, spaghetti, zupy, czy faszerowane cukinie, ale takze mozna upiec z nia slodkie ciasto. Jadalne sa rowniez kwiaty cukinii.Cukinia ma ...
Najnowsze przepisy
Kotlet wieprzowy z dodatkiem sera żółtego i jajka... ⇖ 10
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 13
Wątróbka drobiowa w sosie miodowo-musztardowym to danie,... ⇖ 10
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 10
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 10
Jesień zagościła na dobre, to i w kuchni również jest... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 35
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 99
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 160
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 232
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 319
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 356
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 328
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 326
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 267