KUCHENNA APTEKA #13 - FASOLKA SZPARAGOWA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/08/kuchenna-apteka-13-fasolka-szparagowa.html
Fasolka szparagowa, bardzo popularna w polskiej kuchni, wystepuje w kolorze zoltym oraz zielonym. Nalezy ona do roslin straczkowych i jest bogatym zrodlem witamin oraz skladnikow odzywczych. Szczegolnie wazna jest dla kobiet w ciazy, ze wzgledu na obecnosc kwasu foliowego. Oprocz tego ma niski indeks glikemiczny i jest niskokaloryczna, dlatego wskazana jest dla osob chorujacych na cukrzyce oraz od...
Najnowsze przepisy
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 3
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 63
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 119
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 211
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 255
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 364
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 439
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 437
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 337
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 333
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 292
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 223
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 196
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 171
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 162
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 157









































