KUCHENNA APTEKA #13 - FASOLKA SZPARAGOWA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/08/kuchenna-apteka-13-fasolka-szparagowa.html
Fasolka szparagowa, bardzo popularna w polskiej kuchni, wystepuje w kolorze zoltym oraz zielonym. Nalezy ona do roslin straczkowych i jest bogatym zrodlem witamin oraz skladnikow odzywczych. Szczegolnie wazna jest dla kobiet w ciazy, ze wzgledu na obecnosc kwasu foliowego. Oprocz tego ma niski indeks glikemiczny i jest niskokaloryczna, dlatego wskazana jest dla osob chorujacych na cukrzyce oraz od...
Najnowsze przepisy
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 7
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 13
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 10
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 120
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 62
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 118
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 199
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 254
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 358
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 263
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 119
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 50
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 38
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 35
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 30
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27






































