KUCHENNA APTEKA #13 - FASOLKA SZPARAGOWA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/08/kuchenna-apteka-13-fasolka-szparagowa.html
Fasolka szparagowa, bardzo popularna w polskiej kuchni, wystepuje w kolorze zoltym oraz zielonym. Nalezy ona do roslin straczkowych i jest bogatym zrodlem witamin oraz skladnikow odzywczych. Szczegolnie wazna jest dla kobiet w ciazy, ze wzgledu na obecnosc kwasu foliowego. Oprocz tego ma niski indeks glikemiczny i jest niskokaloryczna, dlatego wskazana jest dla osob chorujacych na cukrzyce oraz od...
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 9
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 15
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 10
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 11
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 61
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 118
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 198
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 254
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 356
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 58
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 57
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 44
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 40
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 38
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 37
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 34
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 30









































