KUCHENNA APTEKA #13 - FASOLKA SZPARAGOWA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/08/kuchenna-apteka-13-fasolka-szparagowa.html
Fasolka szparagowa, bardzo popularna w polskiej kuchni, wystepuje w kolorze zoltym oraz zielonym. Nalezy ona do roslin straczkowych i jest bogatym zrodlem witamin oraz skladnikow odzywczych. Szczegolnie wazna jest dla kobiet w ciazy, ze wzgledu na obecnosc kwasu foliowego. Oprocz tego ma niski indeks glikemiczny i jest niskokaloryczna, dlatego wskazana jest dla osob chorujacych na cukrzyce oraz od...
Najnowsze przepisy
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 7
Zdrowa sylwetka to nie tylko kwestia estetyki, ale przede... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 64
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 120
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 215
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 255
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 368
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 542
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 466
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 445
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 385
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 368
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 341
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 323
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 243
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 222
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































