KUCHENNA APTEKA #20 - JARMUŻ
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/11/kuchenna-apteka-20-jarmuz.html
Jarmuz to odmiana kapusty.Dostepne sa rozne jego odmiany, ktore rozna sie wygladem, kolorem i smakiem. Mozemy spotkac jarmuz o lisciach prostych lub karbowanych, zielony, fioletowy, fioletowo-zielony, a takze fioletowo-brazowy, o smaku delikatnym lub z lekka goryczka.Sezon na jarmuz trwa od wrzesnia do poczatku zimy. Jarmuz do niedawna byl praktycznie nieznanym warzywem i traktowano go...
Najnowsze przepisy
28.11.2025 Magda Chrupiące ziemniaki po meksykańsku to... ⇖ 6
Czasami każdy z nas potrzebuje sobie osłodzić odrobinę... ⇖ 7
Przepis na pyszne ciasto Makowy Ananasek to połączenie... ⇖ 14
Lubisz sałatki z kurczakiem? W takim razie istnieje duża... ⇖ 17
W Wielkopolsce makiełki to tradycyjny wigilijny deser. W... ⇖ 22
W pracowity wtorek, kiedy wróciłem do domu zmęczony po... ⇖ 21
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 58
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 118
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 195
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 254
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 353
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2146
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1152
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 996
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 903
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 893
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 663









































