KUCHENNA APTEKA #20 - JARMUŻ
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/11/kuchenna-apteka-20-jarmuz.html
Jarmuz to odmiana kapusty.Dostepne sa rozne jego odmiany, ktore rozna sie wygladem, kolorem i smakiem. Mozemy spotkac jarmuz o lisciach prostych lub karbowanych, zielony, fioletowy, fioletowo-zielony, a takze fioletowo-brazowy, o smaku delikatnym lub z lekka goryczka.Sezon na jarmuz trwa od wrzesnia do poczatku zimy. Jarmuz do niedawna byl praktycznie nieznanym warzywem i traktowano go...
Najnowsze przepisy
Składniki: jajka 2 sztuki L , cukier 1/2 szklanki, sól... ⇖ 6
W mojej kuchni cukinia ma stałe miejsce od późnej wiosny... ⇖ 10
Thanksgiving is one of my absolute favorite times of the... ⇖ 12
Thanksgiving is one of those magical times when family and... ⇖ 11
Thanksgiving is all about the gathering, the gratitude, and... ⇖ 11
Thanksgiving dinner is more than just a meal; it’s a... ⇖ 17
Oh, let me tell you about deviled eggs for Thanksgiving!... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 39
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 99
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 162
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 233
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 322
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 856
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 416
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 382
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 371
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 304









































