KUCHENNA APTEKA #20 - JARMUŻ
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/11/kuchenna-apteka-20-jarmuz.html
Jarmuz to odmiana kapusty.Dostepne sa rozne jego odmiany, ktore rozna sie wygladem, kolorem i smakiem. Mozemy spotkac jarmuz o lisciach prostych lub karbowanych, zielony, fioletowy, fioletowo-zielony, a takze fioletowo-brazowy, o smaku delikatnym lub z lekka goryczka.Sezon na jarmuz trwa od wrzesnia do poczatku zimy. Jarmuz do niedawna byl praktycznie nieznanym warzywem i traktowano go...
Najnowsze przepisy
Pyszny szybki wypiek, w którym zutylizujesz banany, które... ⇖ 9
...kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i... ⇖ 15
Pierniczki miękkie i pulchne Dzisiaj prosty przepis na... ⇖ 13
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 19
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 12
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 23
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 48
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 110
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 175
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 247
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 339
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 630
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 353
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 298
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 284









































