KUCHENNA APTEKA #20 - JARMUŻ
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/11/kuchenna-apteka-20-jarmuz.html
Jarmuz to odmiana kapusty.Dostepne sa rozne jego odmiany, ktore rozna sie wygladem, kolorem i smakiem. Mozemy spotkac jarmuz o lisciach prostych lub karbowanych, zielony, fioletowy, fioletowo-zielony, a takze fioletowo-brazowy, o smaku delikatnym lub z lekka goryczka.Sezon na jarmuz trwa od wrzesnia do poczatku zimy. Jarmuz do niedawna byl praktycznie nieznanym warzywem i traktowano go...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 1
Życie w biegu nie musi oznaczać rezygnacji ze zdrowych... ⇖ 11
Sernik z rodzynkami to takie ciasto, które każdy zna, ale... ⇖ 49
Wiśniowa Fantazja to lekkie ciasto makowe z wiśniami i... ⇖ 17
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 11
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 51
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 113
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 177
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 251
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 341
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 804
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 752
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 685
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 419
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 332
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 322









































