KUCHENNA APTEKA #20 - JARMUŻ
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/11/kuchenna-apteka-20-jarmuz.html
Jarmuz to odmiana kapusty.Dostepne sa rozne jego odmiany, ktore rozna sie wygladem, kolorem i smakiem. Mozemy spotkac jarmuz o lisciach prostych lub karbowanych, zielony, fioletowy, fioletowo-zielony, a takze fioletowo-brazowy, o smaku delikatnym lub z lekka goryczka.Sezon na jarmuz trwa od wrzesnia do poczatku zimy. Jarmuz do niedawna byl praktycznie nieznanym warzywem i traktowano go...
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 9
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 17
Święta Bożego Narodzenia mają w sobie coś wyjątkowego... ⇖ 21
Prosta w przygotowaniu, efektowna i zaskakująca w smaku... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 77
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 128
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 231
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 260
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 384
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1975
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1881
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1357
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 789
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 717
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 642
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 628
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 599









































