KUCHENNA APTEKA #23 - KAPUSTA KISZONA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/02/kuchenna-apteka-23-kapusta-kiszona.html
Kapusta kiszona w kuchni polskiej gosci od bardzo dawna i stanowi podstawe wielu tradycyjnych dan. Jednak warto miec tez na uwadze, ze ta zwykla kiszona kapusta, ktora znamy od dziecka ma wiele wlasciwosci zdrowotnych, bo to bogactwo witamin i mineralow.Powstaje ona w procesie fermentacji mlekowej, podczas ktorej cukry zawarte w kapuscie przeksztalcane sa w kwas mlekowy, ktory jest naturalnym zwia...
Najnowsze przepisy
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 7
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 8
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 26
Szybkie i efektowne przekąski na Sylwestra, które zrobisz... ⇖ 25
Artykuł sponsorowany Współczesny styl życia sprawia,... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 83
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 135
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 240
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 270
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 393
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3623
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2300
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1655
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 923
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 873
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 837
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 785









































