KUCHENNA APTEKA #23 - KAPUSTA KISZONA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/02/kuchenna-apteka-23-kapusta-kiszona.html
Kapusta kiszona w kuchni polskiej gosci od bardzo dawna i stanowi podstawe wielu tradycyjnych dan. Jednak warto miec tez na uwadze, ze ta zwykla kiszona kapusta, ktora znamy od dziecka ma wiele wlasciwosci zdrowotnych, bo to bogactwo witamin i mineralow.Powstaje ona w procesie fermentacji mlekowej, podczas ktorej cukry zawarte w kapuscie przeksztalcane sa w kwas mlekowy, ktory jest naturalnym zwia...
Najnowsze przepisy
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 9
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 9
Nieprawidłowe użytkowanie oraz niewłaściwa pielęgnacja... ⇖ 14
Bożonarodzeniowy chlebek nisko węglowodanowy naładowany... ⇖ 16
Miękkie precle dworcowe – domowy przepis inspirowany... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 83
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 133
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 238
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 269
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 390
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3400
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2234
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1598
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 883
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 809
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 799
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 754
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 748









































