KUCHENNA APTEKA #23 - KAPUSTA KISZONA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/02/kuchenna-apteka-23-kapusta-kiszona.html
Kapusta kiszona w kuchni polskiej gosci od bardzo dawna i stanowi podstawe wielu tradycyjnych dan. Jednak warto miec tez na uwadze, ze ta zwykla kiszona kapusta, ktora znamy od dziecka ma wiele wlasciwosci zdrowotnych, bo to bogactwo witamin i mineralow.Powstaje ona w procesie fermentacji mlekowej, podczas ktorej cukry zawarte w kapuscie przeksztalcane sa w kwas mlekowy, ktory jest naturalnym zwia...
Najnowsze przepisy
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 10
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 13
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 23
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 20
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 47
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 109
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 175
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 246
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 335
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 707
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 563
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 260
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 250
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 208









































