KUCHENNA APTEKA #23 - KAPUSTA KISZONA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/02/kuchenna-apteka-23-kapusta-kiszona.html
Kapusta kiszona w kuchni polskiej gosci od bardzo dawna i stanowi podstawe wielu tradycyjnych dan. Jednak warto miec tez na uwadze, ze ta zwykla kiszona kapusta, ktora znamy od dziecka ma wiele wlasciwosci zdrowotnych, bo to bogactwo witamin i mineralow.Powstaje ona w procesie fermentacji mlekowej, podczas ktorej cukry zawarte w kapuscie przeksztalcane sa w kwas mlekowy, ktory jest naturalnym zwia...
Najnowsze przepisy
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 8
Fit Paella z Kurczakiem(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 54
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 116
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 186
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 253
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 348
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1864
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1099
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 923
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 856
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 802
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 498









































