KUCHENNA APTEKA #29 - KEFIR
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/03/kuchenna-apteka-29-kefir.html
Kefir nalezy to fermentowanych napojow mlecznych. Powstaje w wyniku fermentacji mleka przy uzyciu odpowiednich szczepow bakterii i drozdzy, tzw. ziaren kefirowych. Ma wyrazisty, kwaskowaty smak i doskonale orzezwia, dzieki obecnosci dwutlenku wegla, ktory powstaje w procesie fermentacji. Oprocz dwutlenku wegla podczas produkcji kefiru powstaje kwas mlekowy oraz alkohol etylowy. Substancje te odpow...
Najnowsze przepisy
Nasza ulubiona pizza, z przepisu, który zawsze się udaje.... ⇖ 11
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 11
Lekkie sałatki na imprezy to doskonały pomysł! Uwielbiam... ⇖ 26
Fit Rolada z Jabłkowo – Migdałowym Musem(*SERIA FIT*)Ta... ⇖ 22
Chrupiące Naleśniki Ryżowe Bánh Xèo z Farszem Polskim:... ⇖ 21
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 47
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 106
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 174
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 246
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 333
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 691
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 506
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 240
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 192
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 173









































