KUCHENNA APTEKA #35 - MIÓD MANUKA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/05/kuchenna-apteka-35-miod-manuka.html
Miod Manuka jest to naturalny miod wytwarzany w Nowej Zelandii, z nektaru kwiatow krzewu Manuka (Leptospermum scoparium) zwanego rowniez drzewem herbacianym.Jest to rzadki i wyjatkowy miod, ktory jest produkowany tylko przez kilka tygodni kazdego roku, kiedy kwitna krzewy Manuka. I to wlasnie dzieki nim miod ten zyskuje swoje cenne wlasciwosci lecznicze, ktore byly wykorzystywane od stuleci ...
Najnowsze przepisy
Lekkie Chaczapuri z Kiełbasą i Pomidorami (Prosty Przepis... ⇖ 20
Fit Wysokobiałkowe Precle z Cheddarem(*SERIA FIT*)Precle... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 43
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 106
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 174
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 245
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 333
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 642
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 212
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 164
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 136
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 131
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 126
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 111









































