KUCHENNA APTEKA #37 - GRUSZKI
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/06/kuchenna-apteka-37-gruszki.html
Gruszki to bardzo popularne owoce w Polsce. Cenione sa za swoje walory smakowe i dosc uniwersalne zastosowanie w kuchni. Nadaja sie do jedzenia na surowo, ale mozna je rowniez gotowac, piec, smazyc czy dusic. Z gruszek mozna przyrzadzic dzem, kompot, roznego rodzaju desery, ale swietnie komponuja sie takze ze slonymi skladnikami, jak np. z serem gorgonzola.Ale gruszki to takze bogate zrodlo cennyc...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 2
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 2
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 8
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 13
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 21
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 16
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 42
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 104
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 170
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 243
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 328
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 72
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51









































