KUCHENNA APTEKA #4 - KOLENDRA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/04/kuchenna-apteka-4-kolendra.html
Kolendra to ziolo znane glownie z kuchni. Jednak kolendra to nie tylko przyprawa. Wykazuje ona wiele wlasciwosci zdrowotnych, ktore od bardzo dawna wykorzystywane sa w medycynie naturalnej, nawet obecnie znajdziemy ja w mieszankach ziolowych poprawiajacych trawienie. Jest bogata w szereg naturalnych przeciwutleniaczy, olejki eteryczne, mikroelementy i wykazuje dzialanie przeciwbakteryjne oraz prze...
Najnowsze przepisy
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 6
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 15
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 15
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 25
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 22
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 47
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 109
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 175
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 246
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 335
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 711
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 565
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 262
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 254
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 212









































