KUCHENNA APTEKA #4 - KOLENDRA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/04/kuchenna-apteka-4-kolendra.html
Kolendra to ziolo znane glownie z kuchni. Jednak kolendra to nie tylko przyprawa. Wykazuje ona wiele wlasciwosci zdrowotnych, ktore od bardzo dawna wykorzystywane sa w medycynie naturalnej, nawet obecnie znajdziemy ja w mieszankach ziolowych poprawiajacych trawienie. Jest bogata w szereg naturalnych przeciwutleniaczy, olejki eteryczne, mikroelementy i wykazuje dzialanie przeciwbakteryjne oraz prze...
Najnowsze przepisy
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 4
Pomysł na deser z jabłkami Prosty, ponadczasowy deser... ⇖ 5
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 9
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 8
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 42
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 104
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 171
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 243
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 330
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 81
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 76
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 59









































