KUCHENNA APTEKA #40 - JAGODY
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/08/kuchenna-apteka-40-jagody.html
Jagody lesne ceni sie nie tylko za walory smakowe, ale tez cenne wlasciwosci zdrowotne.Jagody to zrodlo:przeciwutleniaczy: antocyjany, flawonoidy, karotenoidy (luteina, zeaksantyna)witaminy Cwitamin z grupy B: B1, B2, B3witaminy Ewitaminy Awapniapotasuzelazafosforukwasow organicznych: jablkowy, cytrynowy, bursztynowygarbnikow katechinowychpektynyWlasciwosci zdrowotne jagod:pomocne przy...
Najnowsze przepisy
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 14
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 18
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 14
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 42
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 104
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 170
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 243
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 328
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 69
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 67
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 62
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 50








































