KUCHENNA APTEKA #43 - KASZA MANNA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/09/kuchenna-apteka-43-kasza-manna.html
Kasza manna zwana grysikiem to drobno zmielone ziarna pszenicy, ktore sa produktem ubocznym podczas przemialu pszenicy na make. W smaku jest lekko slodkawa i delikatna, a do tego jest lekkostrawna i szybko zaspokaja glod. Niestety jest dosc kaloryczna, dlatego nie jest wskazana w dietach odchudzajacych. Jest rowniez zdrowa - zawiera cenne witaminy oraz mineraly, choc jest najubozsza ze wszystkich ...
Najnowsze przepisy
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 15
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 19
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 27
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 22
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 48
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 110
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 175
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 247
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 339
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 615
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 338
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 290
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































