KUCHENNA APTEKA #43 - KASZA MANNA

Kasza manna zwana grysikiem to drobno zmielone ziarna pszenicy, ktore sa produktem ubocznym podczas przemialu pszenicy na make. W smaku jest lekko slodkawa i delikatna, a do tego jest lekkostrawna i szybko zaspokaja glod. Niestety jest dosc kaloryczna, dlatego nie jest wskazana w dietach odchudzajacych. Jest rowniez zdrowa - zawiera cenne witaminy oraz mineraly, choc jest najubozsza ze wszystkich ...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 11
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 35
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 97
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 160
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 231
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 316
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 272
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 260