KUCHENNA APTEKA #43 - KASZA MANNA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/09/kuchenna-apteka-43-kasza-manna.html
Kasza manna zwana grysikiem to drobno zmielone ziarna pszenicy, ktore sa produktem ubocznym podczas przemialu pszenicy na make. W smaku jest lekko slodkawa i delikatna, a do tego jest lekkostrawna i szybko zaspokaja glod. Niestety jest dosc kaloryczna, dlatego nie jest wskazana w dietach odchudzajacych. Jest rowniez zdrowa - zawiera cenne witaminy oraz mineraly, choc jest najubozsza ze wszystkich ...
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 14
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 78
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 129
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 231
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 260
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 385
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1979
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1946
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1363
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 797
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 719
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 646
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 629
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 600









































