KUCHENNA APTEKA #45 - CIECIORKA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/10/kuchenna-apteka-45-cieciorka.html
Ciecierzyca (cieciorka) to roslina straczkowa o lekko slodkawym, orzechowym smaku. Popularna jest w kuchni indyjskiej oraz bliskowschodniej. Jest dobrym zrodlem bialka roslinnego, dlatego ceniona jest przez wegetarian i wegan. Polecana jest rowniez dla osob na diecie bezglutenowej oraz chory na celiakie. Najpopularniejsze potrawy z udzialem cieciorki to hummus oraz falafel. Świetnie sie tez spraw...
Najnowsze przepisy
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 4
Rolada serowo-szpinakowa z łososiem to idealna propozycja... ⇖ 31
Sałatka tatarska ze śledziem to jedna z tych sałatek,... ⇖ 35
Ciasto Prince Polo to propozycja dla tych, którzy lubią... ⇖ 37
200 g serka wiejskiego2 małe łyżki cukruokoło 4 łyżki... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 79
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 131
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 236
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 266
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 388
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3271
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2198
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1568
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 869
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 799
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 772
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 735
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 732









































