Najnowsze przepisy
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 3
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 11
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 10
Surówka z selera i marchewki do obiaduEkspresowa surówka... ⇖ 11
Surówka z młodej kapusty idealnie sprawdzi się teraz gdy... ⇖ 13
KUCHENNA APTEKA #45 - CIECIORKA
Ciecierzyca (cieciorka) to roslina straczkowa o lekko slodkawym, orzechowym smaku. Popularna jest w kuchni indyjskiej oraz bliskowschodniej. Jest dobrym zrodlem bialka roslinnego, dlatego ceniona jest przez wegetarian i wegan. Polecana jest rowniez dla osob na diecie bezglutenowej oraz chory na celiakie. Najpopularniejsze potrawy z udzialem cieciorki to hummus oraz falafel. Świetnie sie tez spraw...
Przepisy z bloga
Niektórzy są na diecie ketogenicznej, a niektórzy po... ⇖ 136
Dzieciaki wprost kochają urodzinki, najbardziej swoje —... ⇖ 109
Twój organizm źle reaguje na kofeinę zawartą w czarnej... ⇖ 100