KUCHENNA APTEKA #45 - CIECIORKA
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/10/kuchenna-apteka-45-cieciorka.html
Ciecierzyca (cieciorka) to roslina straczkowa o lekko slodkawym, orzechowym smaku. Popularna jest w kuchni indyjskiej oraz bliskowschodniej. Jest dobrym zrodlem bialka roslinnego, dlatego ceniona jest przez wegetarian i wegan. Polecana jest rowniez dla osob na diecie bezglutenowej oraz chory na celiakie. Najpopularniejsze potrawy z udzialem cieciorki to hummus oraz falafel. Świetnie sie tez spraw...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 9
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 34
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 22
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 74
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 125
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 227
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 259
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 382
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1896
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1301
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































