KURCZAK PO MAROKAŃSKU (TEST GARNKA PRÓŻNIOWEGO HAPPYCALL VACUUM POT)

Podudzia z kurczaka po marokansku to pyszne danie jednogarnkowe, pochodzace z Sekretow kuchni arabskiej . Kurczaka najpierw marynujemy w aromatycznych przyprawach kuchni marokanskiej (kurkuma, kumin, kolendra) z dodatkiem soku z cytryny, miety oraz oliwy, a nastepnie dusimy w sosie pomidorowym z dodatkiem cytryny, szafranu i oliwek. Danie to jest niezwykle aromatyczne, a podudzia z kurczaka bardz...
Najnowsze przepisy
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 8
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 5
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 17
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 13
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 18
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 24
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 74
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 143
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 214
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 301
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2092
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 313
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 270