KURCZAK PO MAROKAŃSKU (TEST GARNKA PRÓŻNIOWEGO HAPPYCALL VACUUM POT)
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/04/kurczak-po-marokansku-test-garnka.html
Podudzia z kurczaka po marokansku to pyszne danie jednogarnkowe, pochodzace z Sekretow kuchni arabskiej . Kurczaka najpierw marynujemy w aromatycznych przyprawach kuchni marokanskiej (kurkuma, kumin, kolendra) z dodatkiem soku z cytryny, miety oraz oliwy, a nastepnie dusimy w sosie pomidorowym z dodatkiem cytryny, szafranu i oliwek. Danie to jest niezwykle aromatyczne, a podudzia z kurczaka bardz...
Najnowsze przepisy
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 7
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 9
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 13
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 61
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 118
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 198
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 254
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 356
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 54
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 53
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 42
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 37
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 37
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 36
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 33
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 29









































