Śledzie w oleju z cytryną.

Bardzo lubie sledzie. Dlatego robie je dosc czesto. Przewaznie marynuje w occiepo wiejsku. Tym razem zrobilam w oleju, z dodatkiem cytryny.Wystarczy, ze postoja w zalewie 24 godziny i sa dobre do jedzenia.Jesli od razu nie zjecie, to nic nie szkodzi, sledzie moga stac w lodowcespokojnie 2-3 tygodnie. Im dluzej stoja tym sa smaczniejsze.Bardzo fajnie sprawdza sie na swieta, wlasnie dlatego, ze mozn...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 9
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 13
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Nastawcie zakwas, bo mam dla Was przepis na pyszny chlebek.... ⇖ 47
Pyszny deser, który zrobicie w kilka chwil. Kiedy macie... ⇖ 79
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 83
Ciasto ucierane, śliwki i duuużo kruszonki. To musi być... ⇖ 119
Brokuły i ser feta, to zawsze dobre połączenie. Jeśli... ⇖ 122
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 193
Mini kanapeczki z chleba tostowego to świetny pomysł na... ⇖ 177
Mięciutkie ciasto, owoce, kruszonka, a do tego polewa z... ⇖ 208
Pyszna sałatka z tuńczykiem, którą zrobiłam na bazie... ⇖ 169
Bajaderki to wilgotne, czekoladowe ciastka w kształcie... ⇖ 174
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 294
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 245
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 174