Ślimaczki z ciasta francuskiego z farszem z mięsa wołowego, suszonych pomidorów i sera żółtego

Mięso z rosołu, trzebajakoś je zagospodarować. Tym razem padło na ślimaczki z ciasta francuskiego z mięsnym farszem. Bardzo prosta i smaczna przekąska. Smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno. A Wy jakie macie sposoby, żeby mięsoz rosołu sięnie zmarnowało? Jeśli nie macie pomysłu to skorzystajcie z mojego przepisu.????????Składniki, których będziemy...
Najnowsze przepisy
Ciecierzyca ze słoika kojarzy mi się z wakacyjnym... ⇖ 10
Klasyk do kanapek i obiadu: cienkie plasterki ogórka +... ⇖ 21
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 35
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 113
Przepisy z bloga
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 727
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 439
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 666
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 517
Dzisiaj podrzucam Wam przepis na świąteczne muffinki... ⇖ 646
Ostatnio dawno nie wykorzystywałam kapusty pekińskiej w... ⇖ 694
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 197
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 119
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 113
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 84
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 70