Ślimaczki z ciasta francuskiego z farszem z mięsa wołowego, suszonych pomidorów i sera żółtego
Źródło: https://katalogsmakow.blogspot.com/2022/01/slimaczki-z-ciasta-francuskiego-z.html
Mięso z rosołu, trzebajakoś je zagospodarować. Tym razem padło na ślimaczki z ciasta francuskiego z mięsnym farszem. Bardzo prosta i smaczna przekąska. Smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno. A Wy jakie macie sposoby, żeby mięsoz rosołu sięnie zmarnowało? Jeśli nie macie pomysłu to skorzystajcie z mojego przepisu.
Najnowsze przepisy
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 4
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 20
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 10
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 16
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 19
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 28
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 583
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 484
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 788
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 724
Dzisiaj podrzucam Wam przepis na świąteczne muffinki... ⇖ 694
Ostatnio dawno nie wykorzystywałam kapusty pekińskiej w... ⇖ 754
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 565
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 490
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 479
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 399
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 380
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 375
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 248
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 241
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 237









































