Ślimaczki z ciasta francuskiego z farszem z mięsa wołowego, suszonych pomidorów i sera żółtego
Źródło: https://katalogsmakow.blogspot.com/2022/01/slimaczki-z-ciasta-francuskiego-z.html
Mięso z rosołu, trzebajakoś je zagospodarować. Tym razem padło na ślimaczki z ciasta francuskiego z mięsnym farszem. Bardzo prosta i smaczna przekąska. Smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno. A Wy jakie macie sposoby, żeby mięsoz rosołu sięnie zmarnowało? Jeśli nie macie pomysłu to skorzystajcie z mojego przepisu.
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 12
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 13
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 23
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 22
Sos winegret to klasyk kuchni francuskiej, który trafił... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 553
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 468
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 766
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 698
Dzisiaj podrzucam Wam przepis na świąteczne muffinki... ⇖ 679
Ostatnio dawno nie wykorzystywałam kapusty pekińskiej w... ⇖ 732
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 23
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 22
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 13
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 12



























