Najnowsze przepisy
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 11
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 13
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 11
Surówka z selera i marchewki do obiaduEkspresowa surówka... ⇖ 14
Surówka z młodej kapusty idealnie sprawdzi się teraz gdy... ⇖ 17
Ślimaczki z ciasta francuskiego z farszem z mięsa wołowego, suszonych pomidorów i sera żółtego
Mięso z rosołu, trzebajakoś je zagospodarować. Tym razem padło na ślimaczki z ciasta francuskiego z mięsnym farszem. Bardzo prosta i smaczna przekąska. Smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno. A Wy jakie macie sposoby, żeby mięsoz rosołu sięnie zmarnowało? Jeśli nie macie pomysłu to skorzystajcie z mojego przepisu.
Przepisy z bloga
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 459
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 201
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 379
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 241