Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do faszerowanych jajek Co to są faszerowane... ⇖ 7
Uwielbiam ciasta z delikatną nutą kawy i dodatkiem... ⇖ 15
Muszę przyznać, że nigdy nie byłam fanem serników na... ⇖ 10
Frytki, szparagi i sadzone jajko – comfort food z twistem... ⇖ 16
Najlepszy dressing jogurtowy jaki do tej pory miałam... ⇖ 22
MAKOWIEC JAPOŃSKI W WERSJI DE LUXE - Z KASZĄ JAGLANĄ, NA KRUCHYM ORKISZOWYM SPODZIE

Bazujac na makowcu japonskim, bezglutenowym, ktory zamieszczalam juz w ubieglym roku, stworzylam jego wersje de luxe- na kruchym spodzie, z kruszonka. Polaczenie wilgotnego maku, z orzechami, migdalami i kruchym, orkiszowym ciastem, jest wprost bajeczne. To ciasto ma wszystko to, co nam najbardziej odpowiada. Makowiec japonski, w mojej starej wersji, jest ciastem bezglutenowym, zamias...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 582
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 405
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 732
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 700
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 769
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 687
Przepisy na czasie
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 782
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 471
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 465
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 360
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 350
Placki z młodej kapusty to rewelacyjny pomysł na obiad... ⇖ 194
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 192
Gotowi na tropikalną przygodę w kuchni? Zapraszam na... ⇖ 182
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 175