Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 26
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 24
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 19
Makowiec, skórka ciasta nie odstaje bo zawsze się udaje

Przepis z 2012r po który sięgam niemal co roku na święta Bożego Narodzenia. Od jakiegoś czasu można kupić gotowy mak, który zalewamy tylko wrzącym mlekiem i już jest gotowy do mielenia. Przepis był ze zwykłym makiem więc tak go pozostawiam.Masę makową można zrobić kilka dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Makowiec, skórka ciasta nie odstaje bo...
Przepisy z bloga
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 88
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 77
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 134
Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak... ⇖ 168
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z... ⇖ 108
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 120
Piekłam je 2 razy w grudniu. Najpierw z nadzieniem... ⇖ 108
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1365
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 730
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 397
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 266