Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 55
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 126
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 89
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 23
Makowiec, skórka ciasta nie odstaje bo zawsze się udaje
Przepis z 2012r po który sięgam niemal co roku na święta Bożego Narodzenia. Od jakiegoś czasu można kupić gotowy mak, który zalewamy tylko wrzącym mlekiem i już jest gotowy do mielenia. Przepis był ze zwykłym makiem więc tak go pozostawiam.Masę makową można zrobić kilka dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Makowiec, skórka ciasta nie odstaje bo...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 77
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 77
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 65