MALINOWA BUDYNIOWA KASZA MANNA - VISPIPUURO
Źródło: http://apetytnasmaka.blogspot.com/2017/07/malinowa-budyniowa-kasza-manna.html
Vispipuuro jest slodkim finskim i szwedzkim deserem, doslownie oznaczajacym bita owsianke. Przygotowuje sie ja z kaszy manny i jagod brusznicy. Innymi owocami, chodz rzadziej uzywanymi sa morele, truskawki, zurawina i agrest. Ja mialam w domu maliny i ostatnie juz truskawki, tak wiec z nich skorzystalam. Kasza wyszla pyszna, dzieki miksowaniu uzyskuje delikatna konsystencje budyniu. Danie jest slo...
Najnowsze przepisy
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 2
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 8
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 6
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 927
Dziś mam dla was przepis na mój ulubiony sernik. Jest... ⇖ 10396
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 4221
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 987
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 854
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1652
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 1032
Ostatnio zaczelam doceniac zdrowotne wlasciwosci kurkumy i... ⇖ 953
Jesli jeszcze nie macie dosc slodkosci po tym swiatecznym... ⇖ 892
Nie bede ukrywala, ze uwielbiam hummus i robie go ostatnio... ⇖ 923
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1648
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 755
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 678
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 564
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 466
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































