Musztardowy schab gotowany w winie (2 razy po 5 minut)
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2021/11/musztardowy-schab-gotowany-w-winie.html
Domowy schab na kanapki gotowany dwa razy po 5 minut, a następnie parzony dwa razy po minimum 6 godzin. Przygotowany w musztardowej zalewie z dodatkiem białego wina wytrawnego. To chyba najprostszy sposób na domowę wędlinę, bez konserwantów i innych zbędnych dodatków. Pomimo, że jej przygotowanie trwa prawie 3 dni, to naszej pracy jest tak naprawdę niewiele.Osobiście tym...
Najnowsze przepisy
Sos koperkowy do ryby to klasyka kuchni domowej, która... ⇖ 17
Błyskawiczny Majonez Mleczny Ten domowy majonez mleczny z... ⇖ 12
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 53
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 115
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 182
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 253
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 345
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1720
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1074
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 882
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 847
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 786
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 483
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 418









































