Musztardowy schab gotowany w winie (2 razy po 5 minut)
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2021/11/musztardowy-schab-gotowany-w-winie.html
Domowy schab na kanapki gotowany dwa razy po 5 minut, a następnie parzony dwa razy po minimum 6 godzin. Przygotowany w musztardowej zalewie z dodatkiem białego wina wytrawnego. To chyba najprostszy sposób na domowę wędlinę, bez konserwantów i innych zbędnych dodatków. Pomimo, że jej przygotowanie trwa prawie 3 dni, to naszej pracy jest tak naprawdę niewiele.Osobiście tym...
Najnowsze przepisy
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 14
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 18
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 11
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 66
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 122
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 222
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 256
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 375
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1144
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 626
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 547
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 525
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 469
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 426
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 425
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 412
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 309









































