Musztardowy schab gotowany w winie (2 razy po 5 minut)
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2021/11/musztardowy-schab-gotowany-w-winie.html
Domowy schab na kanapki gotowany dwa razy po 5 minut, a następnie parzony dwa razy po minimum 6 godzin. Przygotowany w musztardowej zalewie z dodatkiem białego wina wytrawnego. To chyba najprostszy sposób na domowę wędlinę, bez konserwantów i innych zbędnych dodatków. Pomimo, że jej przygotowanie trwa prawie 3 dni, to naszej pracy jest tak naprawdę niewiele.Osobiście tym...
Najnowsze przepisy
13.12.2025 Magda Ta piernikowa owsianka z piekarnika to... ⇖ 20
Karpatka to jedno z tych ciast, które od razu przywołuje... ⇖ 25
W okresie bożonarodzeniowym a w zasadzie od pierwszych dni... ⇖ 14
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 66
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 122
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 223
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 256
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 376
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1248
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 638
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 553
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 537
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 482
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 438
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 432
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 421
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 318









































