Musztardowy schab gotowany w winie (2 razy po 5 minut)
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2021/11/musztardowy-schab-gotowany-w-winie.html
Domowy schab na kanapki gotowany dwa razy po 5 minut, a następnie parzony dwa razy po minimum 6 godzin. Przygotowany w musztardowej zalewie z dodatkiem białego wina wytrawnego. To chyba najprostszy sposób na domowę wędlinę, bez konserwantów i innych zbędnych dodatków. Pomimo, że jej przygotowanie trwa prawie 3 dni, to naszej pracy jest tak naprawdę niewiele.Osobiście tym...
Najnowsze przepisy
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 1
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 8
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 13
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 14
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 62
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 118
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 201
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 254
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 359
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 340
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 248
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 185
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 144
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 135
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 58
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 57
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 53








































