Musztardowy schab gotowany w winie (2 razy po 5 minut)
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2021/11/musztardowy-schab-gotowany-w-winie.html
Domowy schab na kanapki gotowany dwa razy po 5 minut, a następnie parzony dwa razy po minimum 6 godzin. Przygotowany w musztardowej zalewie z dodatkiem białego wina wytrawnego. To chyba najprostszy sposób na domowę wędlinę, bez konserwantów i innych zbędnych dodatków. Pomimo, że jej przygotowanie trwa prawie 3 dni, to naszej pracy jest tak naprawdę niewiele.Osobiście tym...
Najnowsze przepisy
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 20
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 17
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 69
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 124
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 225
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 257
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 378
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1642
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 684
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 678
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 564
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 466
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































