Musztardowy schab gotowany w winie (2 razy po 5 minut)
Źródło: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2021/11/musztardowy-schab-gotowany-w-winie.html
Domowy schab na kanapki gotowany dwa razy po 5 minut, a następnie parzony dwa razy po minimum 6 godzin. Przygotowany w musztardowej zalewie z dodatkiem białego wina wytrawnego. To chyba najprostszy sposób na domowę wędlinę, bez konserwantów i innych zbędnych dodatków. Pomimo, że jej przygotowanie trwa prawie 3 dni, to naszej pracy jest tak naprawdę niewiele.Osobiście tym...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 9
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 9
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 14
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 21
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 63
Gotowanie na parze jest powszechnie uznawane za jedną z... ⇖ 119
Praktycznie każda mama doskonale wie o tym, jak trudno... ⇖ 205
Słoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie... ⇖ 254
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 361
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 299
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 290
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 234
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 187
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 170
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 144
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 79









































