Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 11
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 35
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 59
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 23
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 43
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 46
NADZIEWANY MIGDAŁOWIEC
Skladniki:Nadzienie:1 opakowanie budyniu waniliowego (40 g)400 ml mleka2 lyzki cukru3 lyzki kaszy mannyCiasto:2 jajka3/4 szklanki cukru1 lyzka cukru waniliowego100 g migdalow2 szklanki maki pszennej1,5 lyzeczki sody oczyszczonejPrzygotowanie:Nadzienie - 200 ml mleka wymieszac z proszkiem budyniowym. Nastepnie reszte mleka (200 ml) zagotowac z kasza manna i 2 lyzkami cukru. Do wrzacego mleka ...
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 304
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 292
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 377
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 342
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 384
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3892
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3498
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1430
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 928
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 812
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 789