Mamy 164116 przepisów na 543 blogach.

Wyświetlono: 66 razy

Najprostszy chleb żytni

Najprostszy chleb żytni

W warunkach domowych zakwas / kwas/ czyli tzw. starter, przechowujemy w lodowce. Aby uzyc go do pieczenia chleba, bierzemy 2-3 lyzki i robimy z niego zaczyn na 12-16 godzin w zaleznosci od przepisu i ilosci skladnikow. Zakwas lodowkowy musimy dokarmiac po to aby uzupelnic jego ilosc lub jesli nie pi...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Pieczeń z suszonymi pomidorami

Pieczeń z suszonymi pomidorami

Pyszna i aromatyczna pieczen z suszonymi pomidorami. Doskonale sprawdz... ⇖ 219

Kalafiorowy MÓZG

Kalafiorowy MÓZG

    Jezeli nie macie pomyslu na podanie kalafiora, polecam W... ⇖ 3

Pomidorowe jajka z fasolk...

Pomidorowe jajka z fasolk...

Wegetarianska patelnia z jajem, pomidorami, fasolka i serem kozim. W 1... ⇖ 4

Tagliatelle z sosem cukin...

Tagliatelle z sosem cukin...

Sezon na cukinie trwa w najlepsze i choc ten na szparagi ma sie ku kon... ⇖ 2

pyszne, latwe drozdzowki ...

pyszne, latwe drozdzowki ...

Skladniki:drozdze swieze 5 dag, jajka 3 sztuki M , cukier 3/4 szklank... ⇖ 2

Surowka z kapusty i march...

Surowka z kapusty i march...

Kolejny przepis na prosta i szybka surowke.kawalek kapusty1 marchewka2... ⇖ 6

Kokosek z borowkami

Kokosek z borowkami

Dwie warstwy kruchego ciasta, pomiedzy ktorymi znalazla sie borowka am... ⇖ 12

Przepisy na domowe sery i...

Przepisy na domowe sery i...

Sprawdzone przepisy na domowe sery i twarogi. Na blogu zebralo sie spo... ⇖ 6

Rolada serowa z nadzienie...

Rolada serowa z nadzienie...

Mam dla Was baaaardzo prosty przepis na pyszna rolade serowa z nadzien... ⇖ 20

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM