Mamy 230674 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Kotlety mielone,...

Kotlety mielone,...

Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 1

Owsianka z awokado,...

Owsianka z awokado,...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 4

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 9

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe Dzisiaj u nas na obiad kluski, takie... ⇖ 18

Proziaki - podkarpackie...

Proziaki - podkarpackie...

Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 29

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście piwnym z talarkami z... ⇖ 14

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 30

KOLOROWE MINI DESERKI

KOLOROWE MINI DESERKI

Zapraszam dziś na kolejny, expresowy deser, którego... ⇖ 17

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem mielonym, to prosty w... ⇖ 29

Smocze pomysły na owoce

Smocze pomysły na owoce

Owoce warto zjadać w każdej postaci – nie tylko na... ⇖ 13

Wyświetlono: 836 razy

Najprostszy chleb żytni

Najprostszy chleb żytni

W warunkach domowych zakwas / kwas/ czyli tzw. starter, przechowujemy w lodowce. Aby uzyc go do pieczenia chleba, bierzemy 2-3 lyzki i robimy z niego zaczyn na 12-16 godzin w zaleznosci od przepisu i ilosci skladnikow. Zakwas lodowkowy musimy dokarmiac po to aby uzupelnic jego ilosc lub jesli nie pieczemy czesto to odmlodzic i pozwolic mu „nabrac sil” do dalszego przechowywania aby uzyc w odpo...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Galaretka z mniszka...

Galaretka z mniszka...

Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 73

Marynowane pączki...

Marynowane pączki...

Marynowane pączki mniszka lekarskiego przypominają... ⇖ 32

Chleb żytni z mąką...

Chleb żytni z mąką...

Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 67

Kiszone cytryny

Kiszone cytryny

Kiszone cytryny to kuchnia północnej Afryki a także... ⇖ 35

Domowy makaron z mąki...

Domowy makaron z mąki...

Pomysłów na kształt makaronu może być wiele w... ⇖ 60

Na zakwasie z tartym...

Na zakwasie z tartym...

Moi drodzy, apel do Was, czas zakasać rękawy i piec... ⇖ 65

Chleb żytnio-orkiszowy...

Chleb żytnio-orkiszowy...

Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 62

Radiowy przepis na...

Radiowy przepis na...

Przepis usłyszałam w radiu. Słuchaczka radia Ania,... ⇖ 73

Pełnoziarnisty z...

Pełnoziarnisty z...

Jarmuż warzywo zimowe, należy do warzyw kapustowatych.... ⇖ 85

Chleb z mąki durum w/g...

Chleb z mąki durum w/g...

Piekłam już chleb z semoliną, ale był to tylko dodatek... ⇖ 96

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM