Mamy 186149 przepisów na 573 blogach.

Wyświetlono: 362 razy

Najprostszy chleb żytni

Najprostszy chleb żytni

W warunkach domowych zakwas / kwas/ czyli tzw. starter, przechowujemy w lodowce. Aby uzyc go do pieczenia chleba, bierzemy 2-3 lyzki i robimy z niego zaczyn na 12-16 godzin w zaleznosci od przepisu i ilosci skladnikow. Zakwas lodowkowy musimy dokarmiac po to aby uzupelnic jego ilosc lub jesli nie...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Zapiekanka serowa z...

Zapiekanka serowa z...

Uwielbiam tę zapiekankę. Jest pyszna, prosta w... ⇖ 13

Chłodnik wiśniowy

Chłodnik wiśniowy

Chłodnik wiśniowy kojarzy mi się zdecydowanie... ⇖ 13

Szybkie ciasteczka...

Szybkie ciasteczka...

Są szybkie, łatwe i pyszne. Mają tylko tę... ⇖ 32

BLOG NA NOWEJ DOMENIE!

BLOG NA NOWEJ DOMENIE!

Blog Kuchnia Na Obcasach jest już dostępny na... ⇖ 20

Sałatka z zielonych...

Sałatka z zielonych...

Wypróbowany przepis na bardzo aromatyczną... ⇖ 109

Chleb pszenny ze...

Chleb pszenny ze...

Od jakiegoś czasu domowe chleby bardzo często... ⇖ 33

kawa frappe – mrożona...

kawa frappe – mrożona...

...frappe - mrożona grecka kawa doskonała na... ⇖ 42

Polonezy schabowe

Polonezy schabowe

Polonezy to pyszne roladki schabowe faszerowane... ⇖ 37

SAŁATKA Z OGÓRKÓW DO...

SAŁATKA Z OGÓRKÓW DO...

Sezon na ogórki w pełni, więc trzeba to... ⇖ 56

Batony owsiano orzechowe...

Batony owsiano orzechowe...

Uwielbiam te batoniki, są tak pyszne i naprawdę... ⇖ 30

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM