Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 11
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 35
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 59
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 23
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 43
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 46
Nalewka z czeremchy
1 kg czeremchy1 litr spirytusu800 g cukru1 litr wodyOplukana czeremche wsypujemy do sloja , zalewamy spirytusem i odstawiamy na miesiac.Po miesiacu przelewamy alkohol do drugiego sloja, cukier z woda gotujemy, studzimy i zalewamy nim owoce. Czekamy kolejny miesiac. Owoce odcedzamy wyciskamy przez gesty material i mieszamy plyny.. Czekamy nastepny miesiac, odlewamy ostroznie z nad osadu nalewke i p...
Przepisy z bloga
4 jajka400g cukini250ml mleka150 g mąki3 łyżki olejusól... ⇖ 2483
Ciasto0.5 szkl mąki graham1 szkl mąki pszennej0.5 kostki... ⇖ 149
200 g masła200 g cukrucukier waniliowy1 kg twarogu ( z... ⇖ 225
ciasto pierogowe;500 g mąki2 łyżki oliwy1 łyżeczka... ⇖ 337
Ciasto pierogowe ok 300 gnadzienie z cukinią200 g mięsa... ⇖ 355
1 filet z kurczaka1 mała czerwona papryka1 op grzybków... ⇖ 427
4 duże jabłka6 jajek1 szkl cukru1 szkl mąki pszennej1... ⇖ 428
porcja XXL ;)3 op ciasta francuskiego200 ml śmietanki... ⇖ 440
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3892
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3498
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1431
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 928
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 813
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 789