Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 0
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 18
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 22
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 23
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Ogórki konserwowe
3 l wody0,5 l octu4 łyżki soli4 łyżki cukruprzyprawykoperchrzanczosnekziele angielskielistek laurowygorczyca białamarchewka w plasterkachOgórki myjemy i układamy ciasno w słoikach, dodajemy przyprawy (gałązkę kopru, kawałek chrzanu, ząbek czosnku, 2-3 ziarna ziela angielskiego, listek laurowy , pół łyżeczki gorczycy białej i kilka krążków marchewki)Wodę gotujemy z...
Przepisy z bloga
200 g masła200 g cukrucukier waniliowy1 kg twarogu ( z... ⇖ 70
ciasto pierogowe;500 g mąki2 łyżki oliwy1 łyżeczka... ⇖ 159
Ciasto pierogowe ok 300 gnadzienie z cukinią200 g mięsa... ⇖ 199
1 filet z kurczaka1 mała czerwona papryka1 op grzybków... ⇖ 253