Owocowa przekąska
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2013/06/owocowa-przekaska.html
1 gruszka6 truskawek3 grona winogrono zielone5 gron winogrono ciemneListki miety1 jablkoCukier puderGruszke obieram ze skorki, kroje na pol, wydrazam srodek. Robie 9 naciec, zostawiajac dwa centymetry przed koncem. W jedna polowke w naciecia wkladam listki miety. W druga plastry truskawek. Z trzech truskawek robie kwiatki. Nacinam je tak samo jak gruszki, i tworze wachlarz. Posypuje cukrem pudrem...
Najnowsze przepisy
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 12
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 29
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 23
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 33
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 986
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 610
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 813
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 665
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1842
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 592
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 565
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 544
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 572
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1791
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1165
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 636
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 611
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 599
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 561
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 486
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 479
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 461









































