Owsianka herbaciana z gruszką, morelami i orzechami makadamia / Tea oatmeal with pear, dry apricots and macadamia nuts
Źródło: https://oatspiration.blogspot.com/2024/04/owsianka-herbaciana-z-gruszka-morelami.html
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5 szklanki płatków owsianych / 0,5 cup of oats1 szklanka mleka / 1 cup of milk1 torebka herbaty / 1 bag of teacukier lub miód / sugar or honey1 mała gruszka / 1 small pear4 suszone morele / 4 dry apricotsgarstka orzechów makadamia / a handful of macadamia nutsPrzygotowanie / How to make:Zaparz herbatę na mleku, po czym wsyp płatki owsiane i ugotuj. Wymieszaj z posiekanymi orzechami i morelami, pokrojoną gruszką i miodem/cukrem do smaku....
Najnowsze przepisy
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 15
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 10
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 18
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 37
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 140
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 317
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 296
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 303
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 341
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 288
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1803
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1180
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 666
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 613
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 562
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 488
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 480
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 463









































