Owsianka z bekonem, jajkiem sadzonym i rukolą / Oatmeal with bacon, fried egg and arugula

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5 szklanki płatków owsianych / 0,5 cup of oats1 szklanka mleka lub bulionu / 1 cup of milk or brothsól i pieprz / salt and pepper0,5 małej cebuli / 0,5 small onionkilka plasterków boczku / a few slices of bacon1 jajko / 1 eggrukola / arugulaPrzygotowanie / How to make:Posiekaną cebulę podsmaż, wymieszaj z płatkami i zalej...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 48
Przepisy z bloga
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 271
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 256
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 250
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 305
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 247
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1995
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 322
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 288
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 244
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 237
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199