Owsianka z dżemem z porzeczki czarnej, ricottą i orzechami włoskimi / Oatmeal with black currant jam, ricotta and walnust
Źródło: https://oatspiration.blogspot.com/2024/03/owsianka-z-dzemem-z-porzeczki-czarnej.html
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5 szklanki płatków owsianych / 0,5 cup of oats1 szklanka mleka / 1 cup of milkkropla ekstraktu z wanilii / a drop of vanilla extract1 łyżka serka ricotta / 1 tablespon of ricotta2 łyżki dżemu z czarnej porzeczki / 2 tablespoons of black currant jamgarstka orzechów włoskich / a handful of walnutsPrzygotowanie / How to make:Płatki...
Najnowsze przepisy
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 15
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 9
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 15
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 19
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 27
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 137
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 313
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 294
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 302
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 337
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 284
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 563
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 489
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 477
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 397
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 376
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 246
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 239
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 235









































