Najnowsze przepisy
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 15
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 20
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 39
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 58
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 41
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 43
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 29
Pakowanie próżniowe – co warto wiedzieć?
Każdy doskonale wie, że pozostawione jedzenie bardzo szybko się psuje, traci swój smak i zwyczajnie nie nadaje się do spożycia. Odpowiedzialny jest za to tlen, który powoduje powstawanie procesów niszczących jedzenie. Naturalnym sposobem na uniknięcie tego wydaje się odseparowanie jedzenia od tlenu. Jak się okazuje, jest to możliwe poprzez zastosowanie... Continue reading →
Przepisy z bloga
Śledzie korzenne to kulinarne dzieło sztuki, które... ⇖ 95
Śledzie w polskiej tradycji kojarzą się przede wszystkim... ⇖ 255
Każda gospodyni domowa doskonale zdaje sobie sprawę z... ⇖ 196