Najnowsze przepisy
Ten przepis na zawijany chleb z przecierem pomidorowym i... ⇖ 7
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami... ⇖ 11
Dorsz w sosie koperkowym to idealny pomysł na danie,... ⇖ 15
PALUSZKI GRISSINI Z PIECZONYM CZOSNKIEM
Grissini to wloskie paluszki z ciasta chlebowego. Sa chrupiace i przepelnione aromatem pieczonego czosnku. Z podanej porcji powstaje 25 paluszkow. Dosc sporo, zwazajac na to, ze sa wieksze od sklepowych, solonych paluszkow. Grissini moga jednak lezec kilka dni w szczelnym opakowaniu. Nadadza sie jako chrupiacy dodatek do salatki, lub zupy-kremu, zastepujac grzanki. Jesli zasmakuja wam w tej wersji...
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 629
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 3011
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 682
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 575
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1310
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 714