PALUSZKI GRISSINI Z PIECZONYM CZOSNKIEM

Grissini to wloskie paluszki z ciasta chlebowego. Sa chrupiace i przepelnione aromatem pieczonego czosnku. Z podanej porcji powstaje 25 paluszkow. Dosc sporo, zwazajac na to, ze sa wieksze od sklepowych, solonych paluszkow. Grissini moga jednak lezec kilka dni w szczelnym opakowaniu. Nadadza sie jako chrupiacy dodatek do salatki, lub zupy-kremu, zastepujac grzanki. Jesli zasmakuja wam w tej wersji...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 10
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 887
Dziś mam dla was przepis na mój ulubiony sernik. Jest... ⇖ 10263
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 4146
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 948
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 814
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1601
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 987
Ostatnio zaczelam doceniac zdrowotne wlasciwosci kurkumy i... ⇖ 915
Jesli jeszcze nie macie dosc slodkosci po tym swiatecznym... ⇖ 850
Nie bede ukrywala, ze uwielbiam hummus i robie go ostatnio... ⇖ 877
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 353
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 271
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 260