Paluszki surimi smażone w panierce z bułki i sezamu.

Bardzo fajne na przekąskę paluszki surimi, paluszki krabowe (które z krabami niewiele mają wspólnego) panierowane w bułce tartej i sezamie. Tym razem z dodatkiem dipu koperkowo - czosnkowego.Składniki:- 250g paluszków krabowych/ surimi- 5 łyżek bułki tartej- 4 łyżki sezamu- mąka pszenna- 2 jajka- olej- sól- pieprz czarny mielony- czosnek granulowany-...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 10
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 22
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 17
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 24
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Robiłam kiedyś niemal identyczne pieczone oponki, z tym,... ⇖ 80
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 106
Na szybko i lekko, sałatkowa przekąska robiona w okresie... ⇖ 108
Druga wersja na pieczone, wytrawne placki na bazie awokado... ⇖ 210
Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według... ⇖ 192
Sałatka z trzech bazowych składników plus przyprawy i... ⇖ 186
Wczoraj było awokado w opcji na słodko, dzisiaj wersja na... ⇖ 217
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 782
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 276
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 200
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 197