Panna cotta
Źródło: https://analizasmaku.pl/panna-cotta/
Prosty i szybki deser prosto z Wloch. Panna cotta, to doslownie z wloskiego „gotowana smietanka”, poniewaz wlasnie na tym polega jej przygotowanie. Oryginalnie Wlosi uzywaja jedynie smietany kremowki, jednak ta wersja jest nieco „chudsza” poprzez wymieszanie smietanki i mleka w proporcjach 1:1. Smak na tym […] Artykul Panna cotta pochodzi z serwisu Analiza Smaku.
Najnowsze przepisy
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 7
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 8
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 16
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 40
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 30
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Kiedy w kuchni unosi się aromat świeżych ziół, to od... ⇖ 644
Proste, zdrowe, mocno orzechowe ciastka to prawdziwy... ⇖ 669
Kuchnia meksykańska to coś, co ciągle odkrywam i coraz... ⇖ 1060
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 362
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 270
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 214
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 207
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 175
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 155
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 72
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 70









































