Panna cotta
Źródło: https://analizasmaku.pl/panna-cotta/
Prosty i szybki deser prosto z Wloch. Panna cotta, to doslownie z wloskiego „gotowana smietanka”, poniewaz wlasnie na tym polega jej przygotowanie. Oryginalnie Wlosi uzywaja jedynie smietany kremowki, jednak ta wersja jest nieco „chudsza” poprzez wymieszanie smietanki i mleka w proporcjach 1:1. Smak na tym […] Artykul Panna cotta pochodzi z serwisu Analiza Smaku.
Najnowsze przepisy
Sos winegret to klasyk kuchni francuskiej, który trafił... ⇖ 16
Fit Błyskawiczny Chlebek Naan(*SERIA FIT*)Chlebki naan od... ⇖ 22
Fit Curry z Ciecierzycy(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 17
Fit Lody Pistacjowe(Ninja Creami NC300EU)Lody pistacjowe od... ⇖ 15
Domowe Mleko PistacjoweTo mleko pistacjowe ma w sobie coś... ⇖ 21
Dlaczego Warto Chrupać Orzechy Włoskie, czyli naturalny... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Kiedy w kuchni unosi się aromat świeżych ziół, to od... ⇖ 630
Proste, zdrowe, mocno orzechowe ciastka to prawdziwy... ⇖ 648
Kuchnia meksykańska to coś, co ciągle odkrywam i coraz... ⇖ 1031
Przepisy na czasie
Szybciutkie paszteciki garmażeryjne, bez czekania, aż... ⇖ 147
Miękkie, miodowe blaty, delikatny krem z mleka w proszku i... ⇖ 38
Co powiesz na krokiety z twarogiem na słodko? To przepis,... ⇖ 36
Składniki: Polewa: Ciasto mleczne wykonanie: 1. Serek... ⇖ 34
Jeśli uwielbiacie zapach pieczonych jabłek, cynamonu i... ⇖ 33
Rolada jabłkowa – prosty i pyszny deser, który zawsze... ⇖ 30









































