Panna cotta
Źródło: https://analizasmaku.pl/panna-cotta/
Prosty i szybki deser prosto z Wloch. Panna cotta, to doslownie z wloskiego „gotowana smietanka”, poniewaz wlasnie na tym polega jej przygotowanie. Oryginalnie Wlosi uzywaja jedynie smietany kremowki, jednak ta wersja jest nieco „chudsza” poprzez wymieszanie smietanki i mleka w proporcjach 1:1. Smak na tym […] Artykul Panna cotta pochodzi z serwisu Analiza Smaku.
Najnowsze przepisy
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 3
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 0
Coroczne poszukiwania świątecznych podarunków często... ⇖ 5
Kuchnia retro od kilku lat przeżywa niezwykły renesans... ⇖ 7
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 8
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 94
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Kiedy w kuchni unosi się aromat świeżych ziół, to od... ⇖ 644
Proste, zdrowe, mocno orzechowe ciastka to prawdziwy... ⇖ 669
Kuchnia meksykańska to coś, co ciągle odkrywam i coraz... ⇖ 1059
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 255
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 94
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 49
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 38
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 35
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 29
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27






































