Papryka w zalewie
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2013/08/papryka-w-zalewie.html
Przyszedl teraz czas na papryke w zalewie, zrobilam dwie wersje jeden kolor czerwony, i mieszane. Polecam na zime bardzo sie przyda.5 kg papryki zolta, zielona, czerwona1 litr wody1 lyzka soli½ szklanka cukru½ szklanka octu10 ziaren ziela angielskiego1 lyzka gorczycy1 lisc laurowyOlej rzepakowy1 glowka czosnkuPapryke, pozbawiam nasion, kroje na mniejsze paski i myje. Nastepnie wrzucam do garnka ...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 3
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 17
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 23
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 28
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 994
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 618
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 823
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 671
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1865
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 605
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 570
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 551
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 578
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3101
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2168
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1511
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 762
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 725
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 711
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 690
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































