Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 109
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 23
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 18
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 23
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 41
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 27
Parówki w cieście francuskim.

Szybka przekąska, coś w rodzaju hot doga we francuskim cieście. Kruche, chrupiące, z przyjemnym posmakiem podpieczonego sezamu.Składniki:- ciasto francuskie- ketchup (łagodny)- parówki (tutaj drobiowe)- jajko- sezamWykonanie:Ciasto francuskie rozłożyć. Podzielić na takie kwadraty, czy też prostokąty, by po umieszczeniu parówki można było wygodnie złożyć ciasto...
Przepisy z bloga
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 18
Na szybko i lekko, sałatkowa przekąska robiona w okresie... ⇖ 53
Druga wersja na pieczone, wytrawne placki na bazie awokado... ⇖ 117
Swojskie smarowidło na kanapki, można sobie według... ⇖ 119
Sałatka z trzech bazowych składników plus przyprawy i... ⇖ 132
Wczoraj było awokado w opcji na słodko, dzisiaj wersja na... ⇖ 158
Pyszna kremowa zupa, bardzo mało kaloryczna, bez... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 752
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417