PASTA Z DYNI I MASŁA ORZECHOWEGO

Pyszna jesienna pasta z dyni hokkaido i masła orzechowego. Idealnie sprawdza się jako dodatek do kanapek, warzyw, itp. U nas jako dip do chrupkiego chlebka bezglutenowego (na bazie kaszy jaglanej) i warzyw pokrojonych w słupki. Lubimy takie lekkie, chrupiące kolacje...????Inspiracją był ten przepisSkładniki:- 1,5kg dyni hokkaido- 3 łyżki sosu sojowego (u mnie bezglutenowy)- 3-5...
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 6
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 9
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 16
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 20
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 646
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 492
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 820
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 797
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 838
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 752
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2085
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 345
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 317
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 304
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 266