Najnowsze przepisy
W zasadzie krótko i na temat. Tak będzie i tym razem. Nie... ⇖ 10
Szklanka kaszy jęczmiennej pęczak (250 ml) waży około... ⇖ 15
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 30
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 25
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 29
Pasztet drobiowy z żurawiną

Pasztet drobiowy z żurawinąNajczęściej mięso z rosołu wykorzystujemy jako farsz do pierogów lub dajemy je do potrawki, ale również robimy z niego pasztety. Dzisiaj gotowałyśmy rosół na dużym, tłuściutkim kurczaku. Z mięsa i warzyw z naszego rosołu upieczemy prosty, bardzo delikatny i smaczny pasztet. Składniki:80 dkg ugotowanego mięsa z kurczaka razem ze skórą25 dkg wątróbki z kurczaka2 marchewki z rosołu1/2 selera z rosołu3 jajka1 ugotowany ziemniak 1 duża cebula1/2...
Przepisy z bloga
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 60
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 65
Sos tatarski można przyrządzić z różnymi składnikami,... ⇖ 152
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 35
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3349
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1825
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1239
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1236
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1103
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 937
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 767
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 726
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 625
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 608