Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 28
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 31
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 42
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 46
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 31
Pasztet z wątróbki bez pieczenia, francuski
Kuchnia francuska uwielbia pasztety, robi się je na wiele sposobów, ale są zdecydowanie lżejsze i prostsze niż nasze polskie. Mój ulubiony to pasztet z wątróbki kaczej albo gęsiej, chociaż robiłam już taki sam z kurzej i też był pyszny, bez pieczenia, z oliwą truflową, jabłkiem, miodem i gałką muszkatołową. Ta kompozycja daje niesamowity, wykwintny smak, według mnie...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 251
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 180
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 254
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 203
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 177
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 234