PAVLOVA BEZ CUKRU, BEZ MLEKA I GLUTENU
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2017/06/pavlova-bez-cukru-bez-mleka-i-glutenu.html
Podejsc do bezy na ksylitolu mialam juz kilka, z roznym skutkiem. Taka beza jest bardzo specyficzna, od razu po upieczeniu nie nadaje sie do spozycia, jest miekka, kleista, wrecz gumowata. Dopiero odstawiona do obsuszenia, na drugi dzien staje sie chrupiaca. Jest zblizona do tradycyjnej bezy pieczonej na cukrze, choc niestety tylko wizualnie. Smak jest zupelnie inny. I choc nie wszyst...
Najnowsze przepisy
Zdarza Ci się zauważyć, że po lecie skóra wygląda na... ⇖ 11
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 11
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 103
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 699
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 541
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 892
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 848
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 883
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 824
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2137
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1150
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 995
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 902
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 886
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 656









































