PIECZEŃ RZYMSKA Z JAJKIEM
Źródło: http://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2021/03/pieczen-rzymska-z-jajkiem.html
Pieczeń rzymska faszerowana gotowanymi jajkami, to idealna propozycja na Wielkanoc. To proste i zarazem pyszne danie. Jest idealnie doprawiona i bardzo godna polecenia. Inspiracją był ten przepis. Piekłam w dwóch ciemnych formach, z powiększonych ilości. U mnie mieszanka mięs wieprzowych: łopatka, szynka, karkówka, chude podgardle, ale równie smaczna będzie z samej łopatki lub...
Najnowsze przepisy
Fit Ciasteczka Pumpkin Spice do Drewnianych Foremek(*SERIA... ⇖ 2
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 670
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 512
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 848
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 829
Ciasto Ferrero Rocher, to proste, pyszne i zarazem bardzo... ⇖ 864
Te pączki obok tradycyjnych na mleku krowim, są u nas... ⇖ 785
Przepisy na czasie
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 35
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 34
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 25
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 19


































