Pieczeń rzymska pieczona w liściach kapusty z kaszą jaglaną i serem mozzarella
Źródło: https://lesnyzakatekdany.blogspot.com/2021/01/pieczen-rzymska-pieczona-w-lisciach.html
Nie smarujemy foremki, nie używamy bułki i plastrów z boczku, aby ją obłożyć przed pieczeniem. To wszystko nam zastąpią liście kapusty, których po upieczeniu jeść nie musimy. Jednak zdejmując te bardziej przypieczone można jeść, bo są bardzo smakowite. Liście przed wyłożeniem foremki myjemy, osuszamy i smarujemy tłuszczem.Polecam wypróbować ten sposób, bo pieczeń jest...
Najnowsze przepisy
„Wiesz, co zabija dobre śniadanie? Rutyna. Kiedy rano... ⇖ 6
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 12
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 21
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 91
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 16
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 18
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 82
W ubiegłym roku z owoców głogu robiłam dżemi nalewkę.... ⇖ 81
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 135
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 199
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 157
Wyjątkowy chleb, prosty w przygotowaniu,. Prawie 100%... ⇖ 175
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2056
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1129
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 961
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 878
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 854
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 538









































