Pieczeń rzymska pieczona w liściach kapusty z kaszą jaglaną i serem mozzarella
Źródło: https://lesnyzakatekdany.blogspot.com/2021/01/pieczen-rzymska-pieczona-w-lisciach.html
Nie smarujemy foremki, nie używamy bułki i plastrów z boczku, aby ją obłożyć przed pieczeniem. To wszystko nam zastąpią liście kapusty, których po upieczeniu jeść nie musimy. Jednak zdejmując te bardziej przypieczone można jeść, bo są bardzo smakowite. Liście przed wyłożeniem foremki myjemy, osuszamy i smarujemy tłuszczem.Polecam wypróbować ten sposób, bo pieczeń jest...
Najnowsze przepisy
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 2
Sos miodowo-musztardowy to jedna z tych kulinarnych... ⇖ 17
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 20
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 23
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 23
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 84
W ubiegłym roku z owoców głogu robiłam dżemi nalewkę.... ⇖ 85
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 137
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 201
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 158
Wyjątkowy chleb, prosty w przygotowaniu,. Prawie 100%... ⇖ 176
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2106
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1145
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 986
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 889
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 873
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 631








































