Najnowsze przepisy
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 12
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 29
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 28
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 21
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 70
Pieczeń rzymska pieczona w liściach kapusty z kaszą jaglaną i serem mozzarella
Nie smarujemy foremki, nie używamy bułki i plastrów z boczku, aby ją obłożyć przed pieczeniem. To wszystko nam zastąpią liście kapusty, których po upieczeniu jeść nie musimy. Jednak zdejmując te bardziej przypieczone można jeść, bo są bardzo smakowite. Liście przed wyłożeniem foremki myjemy, osuszamy i smarujemy tłuszczem.Polecam wypróbować ten sposób, bo pieczeń jest...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 73
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 67
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 62
Piekłam już chleb z semoliną, ale był to tylko dodatek... ⇖ 96