Pieczeń rzymska pieczona w liściach kapusty z kaszą jaglaną i serem mozzarella
Źródło: https://lesnyzakatekdany.blogspot.com/2021/01/pieczen-rzymska-pieczona-w-lisciach.html
Nie smarujemy foremki, nie używamy bułki i plastrów z boczku, aby ją obłożyć przed pieczeniem. To wszystko nam zastąpią liście kapusty, których po upieczeniu jeść nie musimy. Jednak zdejmując te bardziej przypieczone można jeść, bo są bardzo smakowite. Liście przed wyłożeniem foremki myjemy, osuszamy i smarujemy tłuszczem.Polecam wypróbować ten sposób, bo pieczeń jest...
Najnowsze przepisy
Błyskawiczny Majonez Mleczny Ten domowy majonez mleczny z... ⇖ 6
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 15
Ciasto Czekoladowe Bez Mąki to idealny deser dla osób,... ⇖ 18
Ten przepis na ciasto z kawową pianką i kajmakiem to... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 78
W ubiegłym roku z owoców głogu robiłam dżemi nalewkę.... ⇖ 79
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 133
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 197
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 157
Wyjątkowy chleb, prosty w przygotowaniu,. Prawie 100%... ⇖ 173
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1682
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1069
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 881
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 846
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 782
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 482
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 410









































