Pieczeń rzymska pieczona w liściach kapusty z kaszą jaglaną i serem mozzarella
Źródło: https://lesnyzakatekdany.blogspot.com/2021/01/pieczen-rzymska-pieczona-w-lisciach.html
Nie smarujemy foremki, nie używamy bułki i plastrów z boczku, aby ją obłożyć przed pieczeniem. To wszystko nam zastąpią liście kapusty, których po upieczeniu jeść nie musimy. Jednak zdejmując te bardziej przypieczone można jeść, bo są bardzo smakowite. Liście przed wyłożeniem foremki myjemy, osuszamy i smarujemy tłuszczem.Polecam wypróbować ten sposób, bo pieczeń jest...
Najnowsze przepisy
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 3
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 10
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 14
Ciasto Orzechowa Bajka to miękki biszkopt z orzechami... ⇖ 19
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 19
Proste i pyszne kanapeczki na szybko. Idealne na każdą... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 3
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 82
W ubiegłym roku z owoców głogu robiłam dżemi nalewkę.... ⇖ 81
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 136
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 199
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 157
Wyjątkowy chleb, prosty w przygotowaniu,. Prawie 100%... ⇖ 175
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2084
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1136
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 977
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 883
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 864
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 602








































