Pieczone pierogi z pyszną sałatką

Kiszenie kapusty zawsze kojarzy sie z pozna jesienia, do ktorego uzywamy jesiennych odmian tego warzywa. Kapusta kiszona z letnich odmian jest rowniez przepyszna, bardziej delikatna, niezbyt kwasna, jesli po ukiszeniu wstawimy ja do lodowki.Polecam letnie kiszenie. Kapusta jest przepyszna, delikatna, jednym slowem wspaniala! Co jakis czas mozna ukisic jedna glowke w sloiku lub garnku kamiennym. To...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 11
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 9
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku z owoców głogu robiłam dżemi nalewkę.... ⇖ 57
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 110
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 176
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 136
Wyjątkowy chleb, prosty w przygotowaniu,. Prawie 100%... ⇖ 146
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 195
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 352
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 316
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 266
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259