Najnowsze przepisy
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 2
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 3
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 4
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 4
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 15
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 15
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 8
Pieczony kalafior z mozzarellą.
Słyszałam, że niektórzy nazywają tą przekąskę stekami z kalafiora , jak by nie nazwać tego jedzenia i tak jest pyszne i bardzo szybkie w przygotowaniu.Składniki:- 1 kalafior- 150 ml oleju- 40g tartego parmezanu- 1 kula mozzarelli- 4 plastry mozzarelli z bloku, kawałka- 3 ząbki czosnku- sól- suszony lubczyk- pieprz czarny mielonyWykonanie:Kalafior...
Przepisy z bloga
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 58
Patent na ten mega łatwy i szybki deser podpatrzyłam na... ⇖ 90
Kotlety z piersi indyka można też jak najbardziej... ⇖ 52
Cebularze to przysmak regionu lubelskiego, kulinarna duma... ⇖ 29