Najnowsze przepisy
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 1
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 12
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 129
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 39
Pierniczki w czekoladzie
Pyszne ciasteczka o korzennym smaku idealne na świąteczny stół. Ich wykonanie jest bardzo proste i stosuje się tu ciekawą metodę zaparzania mąki, dzięki czemu ciasteczka mają niepowtarzalny smak. Czas przygotowania: 30 min Czas pieczenia: 7 min (jedna partia) Składniki: (na dwie blaszki ciasteczek) 180 g mąki (8-9 czubatych łyżek) 80 g cukru (mniej niż pół szklanki) 1 łyżeczka cukru waniliowego 1/2 szklanki mleka szczypta soli 3 łyżki oleju 1 jajko 1 łyżka kakao 1...
Przepisy z bloga
Ciasto wiśniowa chmurka to przepis obowiązkowy dla osób... ⇖ 86
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o... ⇖ 80
Bardzo prosty przepis na biszkopt bez oddzielania żółtek... ⇖ 107