Pierogi z jagodami
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2013/08/pierogi-z-jagodami.html
Moje ulubione pierogi z jagodami. Do ciasta dodaje zawsze oliwe. Tym razem extra vergine GranFruttato Monini, samo zdrowie. Pierogi sa pyszne. Ciasto delikatne. 500 gram maki 300 ml wody 2 lyzki oliwy extra vergine GranFruttato Monini50 dkg jagod½ szklanki jogurtu greckiego1 lyzeczka cukru waniliowegoMietaszczypta soli Make przesiewam do miski i dodaje wode, sol, oliwe. Wode dodaje goraca. Gdy ...
Najnowsze przepisy
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 17
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 12
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 20
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 39
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 986
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 612
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 815
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 665
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1843
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 594
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 565
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 544
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 573
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1805
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1181
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 666
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 613
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 562
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 488
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 480
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 463









































