Pierogi z jagodami
Źródło: https://wesolakuchnia.blogspot.com/2013/08/pierogi-z-jagodami.html
Moje ulubione pierogi z jagodami. Do ciasta dodaje zawsze oliwe. Tym razem extra vergine GranFruttato Monini, samo zdrowie. Pierogi sa pyszne. Ciasto delikatne. 500 gram maki 300 ml wody 2 lyzki oliwy extra vergine GranFruttato Monini50 dkg jagod½ szklanki jogurtu greckiego1 lyzeczka cukru waniliowegoMietaszczypta soli Make przesiewam do miski i dodaje wode, sol, oliwe. Wode dodaje goraca. Gdy ...
Najnowsze przepisy
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 3
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 18
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 10
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 25
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 26
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 982
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 607
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 813
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 661
Torcik z mango curd i żelką malinową na biszkopcie na... ⇖ 1834
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 590
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 565
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 542
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 569
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1624
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 672
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 559
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 518
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 501
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 465
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 464
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 437









































