Pierogi z kaczką, wiejską kaszą jęczmienną, porem, szpinakiem, natką pietruszki i sosem żurawinowym

Witajcie! ;) Po wczorajszym gotowaniu rosołu z kaczych udek, nie mogło się obejść dzisiaj bez pierogów z kaczym mięsem. Farsz na pierogi jest wręcz królewski - bogaty w składniki i puszysty ( dzięki bulionowi). Poza tym dzięki kaszy jęczmiennej, farsz zyskał przyjemnej konsystencji i nie przylepiał się do ciasta pierogowego. Szpinak z porem świetnie dopełniają smak a domieszka...
Najnowsze przepisy
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 12
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 11
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 21
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 19
Oh my goodness, have you tried *air fryer cauliflower* yet?... ⇖ 17
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Tagliatelle kompozycja doskonała z pieczonym kurczakiem,... ⇖ 92
Najlepsze kruche ciasto z rabarbarem i bezą – przepis na... ⇖ 154
Puszyste, łatwe w przygotowaniu, a przede wszystkim pyszne... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 779
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 275
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 199
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 196