Najnowsze przepisy
W czasach, gdy tempo życia nieustannie przyspiesza, a... ⇖ 0
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 7
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 10
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 14
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 22
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 24
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 26
Pierogi z kaczką, wiejską kaszą jęczmienną, porem, szpinakiem, natką pietruszki i sosem żurawinowym

Witajcie! ;) Po wczorajszym gotowaniu rosołu z kaczych udek, nie mogło się obejść dzisiaj bez pierogów z kaczym mięsem. Farsz na pierogi jest wręcz królewski - bogaty w składniki i puszysty ( dzięki bulionowi). Poza tym dzięki kaszy jęczmiennej, farsz zyskał przyjemnej konsystencji i nie przylepiał się do ciasta pierogowego. Szpinak z porem świetnie dopełniają smak a domieszka...
Przepisy z bloga
Tagliatelle kompozycja doskonała z pieczonym kurczakiem,... ⇖ 47
Najlepsze kruche ciasto z rabarbarem i bezą – przepis na... ⇖ 99
Puszyste, łatwe w przygotowaniu, a przede wszystkim pyszne... ⇖ 139
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 676
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 476
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 358
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 123