Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 23
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 22
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 51
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 39
Pierogi ze śliwkami
500 gram maki 300 ml wody 2 lyzki oliwy extra vergine 50 dkg sliwekborowkiszczypta soli Make przesiewam do miski i dodaje wode, sol, oliwe. Wode dodaje goraca. Gdy powstanie spoista masa wykladam ciasto na stolnice i wyrabiam do momentu, gdy stanie sie gladkie i elastyczne. Nastepnie rozwalkuje ciasto na cienki placek, podsypujac odrobina maki, by nie przywieralo do stolnicy. Za pomoca szkl...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 433
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 252
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 415
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 266
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 240