Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 4
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 10
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 7
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 5
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 13
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 13
SERNIK Z DŻEMEM I CIASTEM KAKAOWYMDzień dobry. Zapraszam... ⇖ 19
Piszinger w zupełnie nowej wersji
Przepis na tego niezwykłego piszingera dostałam od mojej koleżanki Ewy. Dziękuję serdecznie, bo to idealne połączenie słodkiego i lekko kwaskowego smaku powideł. Czas przygotowania: 30 min Czas chłodzenia: kilka godzin Składniki: (na 5 kwadratowych wafli) opakowanie kwadratowych wafli (5 sztuk) 100 g miękkiego masła 1 puszka masy krówkowej o smaku kakaowym 460 g ok. 200 g powideł śliwkowych Przygotowanie: Miękkie masło ubij mikserem na puch Dodaj masę krówkową i...
Przepisy z bloga
Ciasto wiśniowa chmurka to przepis obowiązkowy dla osób... ⇖ 85
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o... ⇖ 79
Bardzo prosty przepis na biszkopt bez oddzielania żółtek... ⇖ 107